| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | dimecres, 27 de maig de 2020


diumenge, 23 de desembre de 2007
>

Punt i a part.. Tres milions d'euros aterren a l'aeroport del Prat

L'administració 0 ven deu dècims del 06381 a viatgers

ROSA M. BRAVO. El Prat de Llobregat
L'administració 0 del Prat, a la terminal B de l'aeroport, va vendre deu dècims del número 06381, que ha estat premiat amb la grossa, pel qual va repartir tres milions d'euros. Es tracta d'un número que al llarg del juliol van adquirir passatgers que passaven per l'aeroport, de manera que el premi pot haver anat fora de Catalunya. Cap afortunat es va acostar a l'administració.


 Foto: ANDREU PUIG

+ A dalt, les dues empleades. A baix, Cascajosa brinda amb treballadors del Prat. Foto: ANDREU PUIG

La sort ha tornat a caure al Prat, després que l'any passat hi va deixar 18 milions d'un quart premi, però en aquesta ocasió ho ha fet d'una manera menys generosa. L'administració 0 del municipi, situada a la terminal B, a pocs metres de l'escultura de Botero, ha venut una sèrie del 06381: tres milions d'euros en total, o el que és el mateix, 300.000 euros per cada dècim venut. L'encarregada de l'administració, Loli Cascajosa, explicava ahir que no sabia qui havia comprat el número. En tot cas, no han estat els treballadors d'Aena, que jugaven a un número diferent, ni tampoc els del servei d'assistència de terra, ni el personal de neteja ni tampoc els cambrers dels bars de l'aeroport. Els únics que se n'han endut un pessic han estat els cambrers que van comprar un número acabat en 81, com el de la grossa. «No sabem qui l'ha comprat, ningú ha vingut a reclamar res», va dir. Això, afegit al fet que l'administració és a l'aeroport, fa pensar a les responsables de l'administració que els dècims s'han venut a viatgers i que, per tant, el premi pot ser a qualsevol punt de l'Estat. «Els estrangers no acostumen a comprar loteria, molt pocs ho fan», explicava ahir l'encarregada de l'administració.

És el primer cop que aquesta administració ven la grossa, però es dóna la circumstància que el 3 de desembre passat va repartir 42.223 euros de la Bonoloto. Cascajosa i una altra empleada de l'administració, Leonilda Santos, van seguir el sorteig a la televisió mentre treballaven i al cap de pocs minuts d'haver sortit el premi, a tres quarts d'onze del matí, s'hi van acostar treballadors de l'aeroport a brindar amb cava. «Hem obert cinc ampolles», va precisar l'encarregada.EL FANTASMA DE LA VAGA
L'aeroport va tenir ahir al matí una jornada amb força activitat per la proximitat de les vacances de Nadal, i van ser molts els viatgers que es van acostar a l'administració atrets per la cinquantena de periodistes que hi havia. El fantasma de la vaga que va col·lapsar l'aeroport el 31 de juliol del 2006 encara plana sobre el Prat, i els viatgers preguntaven preocupats si hi havia cap vaga, i fins i tot si els treballadors havien ocupat les pistes com va passar llavors. Respiraven alleujats quan s'assabentaven que l'enrenou era provocat per la loteria de Nadal. Respecte de la dita que la sort és generosa als llocs on hi ha hagut alguna desgràcia, Cascajosa va recordar que aquest any l'aeroport no ha viscut la convulsió de l'any passat amb motiu de la vaga, tot i que la línia ferroviària que comunica les instal·lacions aeroportuàries amb la ciutat de Barcelona ha estat afectada per les nombroses incidències del servei de rodalies de l'últim any. Potser algun dels passatgers que van haver de fer una gimcana pels mitjans de transport de l'àrea metropolitana s'han vist compensats per la sort en forma d'un dècim de la grossa de Nadal.


 NOTÍCIES RELACIONADES

>Punt i a part.. Família de venedors

>Punt i a part.. El segon premi acaba convertint-se en l'autèntica grossa a Barcelona

>Punt i a part.. Un pessic de milions viatja a Granada

>Punt i a part.. Deu dècims del 53238 a Argentona

>Punt i a part.. Tercer premi a Madrid i Vila-real

>Punt i a part.. L'Euromilions deixa petita la grossa

>Punt i a part.. S'equivoca a l'hora de comprar el número i li toca el primer premi

>Punt i a part.. Pessic a Barcelona i Sant Joan Despí

>Punt i a part.. Castellar del Vallès s'endú 4,5 milions després de vendre part d'un cinquè premi

>Punt i a part.. L'escola de monges Divina Providència de Mataró reparteix tres milions amb un quart premi

>Punt i a part.. A un sol número

>Punt i a part.. El veí de Sant Salvador que recull números curiosos obté 5.000 euros

>Punt i a part.. A les portes de l'últim cinquè

>Punt i a part.. Tarragona és, un altre any, la filla desheretada

>Punt i a part.. Més de 100 milions surten de La Bruixa d'Or de Sort

>Punt i a part.. El 2014 no acaba malament

>Punt i a part.. Barcelona i rodalies

>Punt i a part.. Una administració de loteria de Vic va retornar quinze sèries de la grossa

>Punt i a part.. Buscar la sort als boscos d'Irlanda

>Punt i a part.. Un mossèn de Zamora somia amb el 06380

>Punt i a part.. La capital d'Osona ha repartit el primer premi quatre cops en 33 anys

Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.