| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | dilluns, 4 de desembre de 2023


dijous, 20 de desembre de 2007
>

El PSC critica que l'Ajuntament de Blanes vulgui posar tanques a s'AbanellJORDI COLOMER. Blanes

El grup municipal del PSC de Blanes va emetre ahir un comunicat en què critica la voluntat de l'Ajuntament de voler posar un filat de tancament d'obra en el passeig de s'Abanell, ja que a parer seu «això perjudicarà greument la imatge com a vila turística i comercial». El PSC demana que l'Ajuntament «actuï immediatament retirant les restes malmeses de passeig i la de les zones descalçades per sota, i col·locant una barana de seguretat digne que previngui el pas de les persones a les zones més perilloses».

El regidor de Serveis Municipals i Brigada d'Obres i Medi Ambient, Celestino Lillo, va respondre el comunicat del PSC afirmant que no es pot posar «la tanca que agradi a un senyor o a l'altre» i que prefereix que «no els agradi però que sigui una tanca amb seguretat». «Aquí es tracta d'evitar una mort», va afegir-hi, alhora que va assenyalar que les tanques que es posaran «no són opaques» i que permetran veure el que hi ha a l'altra banda.

La comissió de govern de Blanes es reuneix avui i aprovarà per urgència una partida d'uns 6.000 euros per comprar les tanques, que ompliran fins a tres camions. Lillo va afirmar que aquestes tanques en principi hauran d'estar en el passeig «fins a Setmana Santa», però que espera que llavors ja s'hagi solucionat el problema i que es puguin treure.Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.