| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | dimarts, 26 d'octubre de 2021


diumenge, 9 de desembre de 2007
>

L'hospital de la Vall d'Hebron descarta més casos de contagi d'hepatitis CEL PUNT. Barcelona

Els quatre nens que les últimes hores han estat analitzats per si havien estat contagiats d'hepatitis C es troben en perfecte estat de salut. L'hospital de la Vall d'Hebron va informar ahir dels resultats negatius de les anàlisis que es va fer als quatre infants –igual que havia passat amb 14 altres nens– i va «descartar» totalment que els pròxims dies puguin aparèixer més casos relacionats amb aquests contagis. Les investigacions es van fer arran del contagi de tres nens, les causes de la qual es desconeixen.«DETERIORAMENT SANITARI»


L'associació de pacients denominada Defensor del Pacient ha enviat una carta al ministre de Sanitat, Bernat Sòria, en què demana una investigació i denuncia que el contagi d'hepatitis C que s'ha produït a l'hospital Vall d'Hebron mostra «el deteriorament en l'assistència amb el qual ens trobem cada dia». La carta, signada per la presidenta de l'associació, Carmen Flores, assenyala que «no podem amagar la indignació, la vergonya aliena que sentim, pel que s'està produint en la sanitat catalana». L'associació es mostra «atònita» perquè un possible contagi d'hepatitis C es qualifica des del Departament de Salut com a normal i fortuït.

De la seva banda, la consellera de Salut, Marina Geli, que dóna la investigació per tancada, va dir ahir, però, que té la intenció de donar explicacions sobre el cas al Parlament.Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.