| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | divendres, 14 d'agost de 2020


divendres, 7 de desembre de 2007
>

Un vehicle duia vint immigrants en situació irregular a Alcanar

Els Mossos els van enxampar en un control rutinari

MIREIA LACÀRCEL. Alcanar
Dilluns els Mossos d'Esquadra van interceptar a les Terres de l'Ebre una furgoneta amb vint persones que anaven a Alcanar a recol·lectar mandarines. Totes anaven indocumentades, i les van traslladar a la comissaria de la Policía Nacional, ja que possiblement estaven en situació irregular. A més, també van ser denunciats per excés d'ocupants en el vehicle.


+ Una imatge dels immigrants interceptats en el control de furgonetes de dilluns. / Foto: EL PUNT

Els Mossos d'Esquadra van posar en marxa divendres passat un dispositiu de control de vehicles, concretament de furgonetes, a les Terres de l'Ebre. Sovint aquests vehicles transporten temporers que es dediquen a collir fruita o verdures en zones agrícoles. L'objectiu dels controls és, sobretot, garantir la seguretat de les persones transportades, ja que, a vegades, els automòbils no compleixen les garanties de seguretat.

Justament, una de les furgonetes que els agents van aturar dilluns l'ocupaven vint persones immigrants que anaven cap a Alcanar, quan el vehicle només tenia capacitat per a nou. Els agents van demanar la documentació a cada un d'ells, però no la portaven. En vista d'aquesta situació, els mossos van decidir traslladar-los a la comissaria de la Policía Nacional, ja que possiblement estaven en situació irregular. A banda de ser detinguts per aquest motiu, els ocupants també van ser multats per excés d'ocupants i perquè feien servir la furgoneta com a transport públic sense tenir cap tipus d'autorització. Les denúncies, però, no van acabar aquí, ja que també els van sancionar per conducció temerària i perquè no feien ús del cinturó de seguretat.DUES FURGONETES MÉS
El mateix divendres que es va engegar aquest pla, ja es van aturar dues furgonetes que transportaven treballadors col·locats en llocs no habilitats per a persones. A part, alguns dels ocupants també van ser traslladats a la comissaria perquè no estaven regularitzats.


Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.