| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | dilluns, 29 de novembre de 2021


dimarts, 4 de desembre de 2007
>

La Cuina a Sils oferirà una jornada de gastronomia catalana a MadridANNA PUIG. Sils

L'entitat La Cuina a Sils organitza per sisè any consecutiu una jornada de gastronomia tradicional catalana a Madrid. Seran uns sopars que se celebraran del 12 al 15 de desembre a l'hotel H10 Villa de la Reina. Les populars cuineres de Sils oferiran plats com pernil d'ànec, amanida trasto, escudella i carn d'olla, peus de porc amb bolets, vedella amb salsafins, rostit de pagès, bunyols i cremes. Tot plegat anirà acompanyat amb vins de l'Empordà de Peralada, cava de la Selva de Mont Ferran i aigües Vichy Catalán i Font d'Or.

Les jornades es presentaran conjuntament amb l'últim llibre del periodista i expert musical Jordi Tardà, La porta de l'infern, el dia 11, a les nou del vespre. Les jornades de cuina les presentarà el mateix Tardà i en la presentació del llibre hi participaran el cantant Ramoncín i d'altres personatges destacats del sector musical.

Aquest any, La Cuina a Sils ja ha participat en les tradicionals jornades de gastronomia de l'hotel Palace de Barcelona, va ser convidada per oferir un sopar a Bolonya, a Itàlia, i també va ser present, un any, més a la Fira Tast de Girona, entre altres.Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.