| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | divendres, 14 d'agost de 2020


dissabte, 1 de desembre de 2007
>

Detenen l'amo, l'encarregada i sis prostitutes d'un bordell de RosesTURA SOLER. Roses

Agents de la Policía Nacional de Barcelona, Girona i la Jonquera van fer dijous a la nit una batuda al prostíbul cabaret Flamingo, de la urbanització Santa Margarida de Roses, que va acabar amb la detenció de l'amo, l'encarregada i sis prostitutes.

L'operació es va fer des de les 10 de la nit fins a les 3 de la matinada i a part d'escorcollar el local es van identificar deu prostitutes: tres de romaneses, sis de russes i una de brasilera. Els agents van comprovar que les sis noies russes no tenien la documentació per residir a l'Estat i les van detenir i traslladar a comissaria per infracció de la llei d'estrangeria. La policia també va detenir el responsable del local, Juan Carlos Pérez Guerrero, i la seva companya i encarregada, Tatiana, i se'ls va imputar un delicte d'afavoriment de la immigració il·legal, un delicte relatiu a la prostitució i un altre contra els drets dels treballadors.

L'operació al prostíbul Flamingo s'emmarca en l'operació de control de la immigració i de les xarxes de prostitució que està realitzant des de fa mesos la Policía Nacional, que ja ha fet batudes a la majoria de prostíbuls gironins.Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.