| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | diumenge, 10 de desembre de 2023


dissabte, 1 de desembre de 2007
>

La UGT i CCOO, els grans absents
Ni la UGT ni CCOO s'han adherit a la manifestació d'avui sorgida arran del tall de rodalies de Renfe, que ha afectat 160.000 persones, i que reclama el dret de decidir sobre les infraestructures i la publicació de les balances fiscals. Els arguments esgrimits ahir pel secretari general de la UGT de Catalunya, Josep Maria Álvarez, són similars als del PSC. A TV3 va apel·lar a les «connotacions partidistes» de la mobilització –convocada per la Plataforma pel Dret de Decidir i amb el suport de CDC, UDC, ERC, ICV i EUiA– per justificar la seva absència. Va dir, en referència a CiU, que es manifesten alguns dels «responsables» del caos de rodalies, que «no se soluciona ni amb una manifestació ni amb dos». Els únics sindicats que s'han afegit a la convocatòria són la Intersindical Alternativa de Catalunya (IAC), la Intersindical-CSC, la USTECC, STEI-Intersindical de les Illes Balears i Sindicalistes per la Sobirania.CRITIQUEN LA «DEFENSA PASSIVA»
Aquest últim col·lectiu aplega membres de CCOO, UGT, CGT, l'IAC, la Intersindical-CSC i la USTECC. Sindicalistes per la Sobirania creu que les agrupacions sindicals no poden quedar «en la defensa passiva i discreta de la sostenibilitat i el transport públic».


 NOTÍCIES RELACIONADES

>ICV-EUiA enarbora el lema «Primer, rodalies!»

>Traspassos, consorcis i 150.2

>La llei de l'agència tributària obre la porta

>opinió . Escriptor

>La magnitud de la manifestació d'avui preocupa Montilla, el PSC i el PSOE

>ERC i ICV fan una crida a les bases del PSC a manifestar-se

>El miratge de l'«efecte seu» de Madrid

Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.