| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | diumenge, 4 de juny de 2023


divendres, 30 de novembre de 2007
>

La Cambra de Tortosa torna a reclamar al govern la gratuïtat de l'AP-7 a l'EbreL. MORESO. Tortosa

El president de la Cambra de Comerç de Tortosa, José Luis Mora, va fer ahir una valoració positiva del pressupost de la Generalitat a les Terres de l'Ebre, que superarà els 200 milions d'euros, tot i que va reclamar al govern un major esforç econòmic «per compensar el dèficit històric que arrossega el territori des de fa molts anys». En aquest sentit, la Cambra de Comerç de Tortosa va insistir en el fet que s'alliberin els peatges de l'autopista AP-7 al tram comprès entre Ulldecona i l'Ametlla de Mar mentre no es construeixi l'autovia de l'interior. «És l'única via de comunicació ràpida que tenim, de moment, a les Terres de l'Ebre», va dir Mora en referència a l'AP-7. Amb tot, el govern només considera la possibilitat de fer gratuït el peatge de l'Aldea per als usuaris ebrencs.

Una altra actuació que l'ens cameral considera imprescindible per al creixement econòmic del territori és el desdoblament de la C-12, l'eix de l'Ebre, des de Lleida fins a l'N-340 a Amposta. «Exigim que s'aborde el desdoblament de l'eix de l'Ebre en la seua totalitat i no per trams, que es faci igual que en el cas de l'eix transversal», va assenyalar Mora. La Cambra de Comerç de Tortosa també reclama la construcció de Logis Ebre amb una dimensió i capacitat adequades per donar resposta a la demanda actual de transport de mercaderies, així com la creació del consorci del transport de l'Ebre.Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.