| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | divendres, 24 de setembre de 2021


dimecres, 28 de novembre de 2007
>

Maresme. Tordera signa amb l'ACA la construcció de set depuradores a les urbanitzacionsT.M.. Tordera

Set depuradores de nova construcció a les urbanitzacions de les Farreres, Sant Daniel, Terrabrava, Àgora Park i Roca Grossa de Tordera. Aquest és, segons va confirmar ahir l'alcalde, Joan Carles Garcia (CiU), l'acord signat amb l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA) com a compensació perquè el municipi permeti edificar en el seu terme la depuradora de l'Alt Maresme. Garcia, que no amaga la seva satisfacció pel pas endavant aconseguit en la millora del tractament de les aigües brutes a les urbanitzacions, explica que, a més de les obres, l'ACA es farà càrrec del seu manteniment i, a més, de la que ja funciona a Tordera Park. «De moment, l'administració ja ha tret a concurs la licitació dels projectes de les diferents depuradores, perquè cada estació de tractament s'haurà d'adaptar a les característiques del veïnat i també tenir en compte la previsió de creixement de la zona», detalla l'alcalde de Tordera.

El pressupost inicial que es recull per als projectes en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC) és de 91.163,87 euros, més IVA i es preveu un termini d'execució de quatre mesos un cop s'adjudiqui. Segons Joan Carles Garcia, els terminis permetran disposar de les noves instal·lacions en funcionament «com a màxim el 2009». «El procés és llarg, en som conscients, però el pas ja s'ha fet i això és el que importa», diu. El conveni signat amb l'ACA també recull un tractament especial per al veïnat de Sant Pere de Riu, a tocar on s'instal·larà la nova depuradora de l'Alt Maresme.Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.