| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | dissabte, 25 de maig de 2019


dimarts, 27 de novembre de 2007
>

Cinquanta treballadors busquen una oportunitat en el sector turístic participant en el primer Turispro gironíIMMA BOSCH. Girona

+ Una empresa, ahir presentant la seva oferta. Foto: I. BOSCH

Un total de 50 candidats i 21 empreses de les comarques gironines participen des d'ahir en el Fòrum Professional del Turisme a Catalunya Turispro, que se celebra per primera vegada a Girona. Aquest projecte, que ja fa vuit anys que es fa a Barcelona, és dissenyat des de la fórmula del workshop i posa en contacte empreses líders del sector –hotels, restauradors, agències de viatges, administració i grups empresarials, entre altres grups– amb «una selecció de professionals amb formació acadèmica que volen incorporar-se en llocs de responsabilitat». El Turispro s'ha dividit en dues jornades. La d'ahir anava destinada a la presentació de les empreses participants que van tenir l'oportunitat d'exposar les característiques més notables de l'organització i les ofertes de treball que presentaven. En la segona sessió, la d'avui, les empreses mantindran les entrevistes de treball.

Segons va dir ahir el director dels serveis territorials a Girona del Departament d'Innovació, Universitats i Empresa, David Mascort, «el seguiment que s'ha fet del Turispro a Barcelona és molt bo i la prova és que les principals empreses del sector continuen participant al fòrum». Mascort va explicar també que des del departament «intentaran donar continuïtat al Turispro a Girona» mentre «el sector continuï tenint problemes per trobar professionals que es vulguin incorporar al sector».

El perfil dels candidats que es presenten a Girona és el de joves que «estan en l'últim any dels seus estudis però també hi ha el 85% dels candidats que estan treballant en altres sectors i que tenen ganes d'incorporar-se al sector turístic». Entre les empreses que hi participen hi ha l'hotel Carlemany, el grup Mas de Torrent, Prestige Hotels Group, hotel Castell d'Empordà, Sol Melià, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona i el Grup Costa Brava Centre.Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.