| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | diumenge, 4 de juny de 2023


dilluns, 26 de novembre de 2007
>

300 persones protesten a la Fatarella per la massificació eòlica a la Terra Alta

A la mobilització no hi va assistir cap representant d'ERC

JAVI BUERA. La Fatarella
Al voltant de 300 persones es van mobilitzar ahir a la Fatarella per oposar-se a la massificació de centrals eòliques a la Terra Alta. Un portaveu de l'entitat organitzadora, Ramon Cugat, va denunciar la falta d'informació sobre la construcció de les eòliques a la comarca. A la manifestació no hi va assistir cap polític d'ERC, fet que no va agradar als organitzadors.


+ Un moment de la manifestació de la Fatarella. Foto: EL PUNT

Unes 300 persones van fer ahir una marxa per la Fatarella, que va durar poc més de tres hores. Els manifestants van protestar en contra de la concentració de parcs eòlics a la Terra Alta.

La caminada la va organitzar l'Associació en Defensa de la Terra i Vent de Tots, i un dels portaveus, Ramon Cugat, va queixar-se ahir per la «falta d'informació sobre la construcció de les centrals d'energia» que es vol portar a terme a la Fatarella. Cugat va explicar que no s'oposen a l'energia eòlica, sinó que el que rebutgen és «la massificació».

L'entitat havia demanat la setmana passada que representants d'ERC assistissin a la marxa perquè havien signat una acord per aturar la «massificació eòlica» a la comarca. Ramon Cugat va afirmar, sobre la no-assistència d'ERC, que les paraules «se les enduu el vent». En el manifest, l'entitat va donar suport a la manifestació de les plataformes de les Terres de l'Ebre a Tortosa, el 15 de desembre.Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.