| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | divendres, 14 d'agost de 2020


divendres, 23 de novembre de 2007
>

Posen en crida i cerca un dels acusats del segrest del jove que els havia reunit amb un traficant estafadorFIDEL BALÉS. Girona

La secció tercera de l'Audiència ha ordenat la crida i cerca de Mohamed Chaari, un dels cinc acusats per haver segrestat el jove que els havia posat en contacte, a Girona, amb un traficant de drogues que els va acabar estafant. Aquest cas, que arrenca de l'any 1999, ja ha estat assenyalat diverses vegades per ser jutjat i sempre s'ha hagut de suspendre. La suspensió d'ahir va estar motivada perquè no es va poder localitzar Chaari, del qual només se sap que el seu darrer domicili conegut que el tribunal tenia controlat era a Melilla i en aquest domicili no va ser localitzat, ni tampoc va respondre als números de telèfon de què disposa el tribunal.

Segons l'escrit d'acusació del fiscal, l'acusat Alexandre Busquets Triola va contactar amb Francesc Cano perquè li aconseguís droga, i van quedar el 29 de desembre del 1999 amb el venedor a Girona, on també hi va acudir el també acusat Eduard Serra. Aquests van pagar 2.404 euros al traficant a canvi de mil pastilles d'èxtasi, però quan van obrir la bossa, un cop ja fet el pagament, només hi van trobar paper de diari. Llavors, segons el fiscal, van introduir Cano dins un cotxe i, juntament amb els altres tres acusats, Sergio Guerra Casado, Mohamed Chaari i Fallah el Kandoussi, van passejar-lo per tot Girona conduint a tota velocitat buscant l'estafador i, mentrestant l'anaven colpejant i l'amenaçaven de marcar-li la cara amb un ganivet. Després el van apallissar i li van prendre les pertinences abans de deixar-lo a Banyoles, quatre hores després de l'inici dels fets.

L'acusació pública demana penes que oscil·len entre 6 i 9 anys de presó per als acusats. Les defenses demanen l'absolució.Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.