| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | dimecres, 16 d'octubre de 2019


dissabte, 17 de novembre de 2007
>

Diversos carrers estaran tallats demà a Lloret per la celebració de la copa Girona de BTTJ. COLOMER. Lloret

La celebració de la final de la copa Girona de BTT provocarà demà el tall de diversos carrers i avingudes a Lloret, i també la prohibició d'aparcar-hi. Els llocs on estarà prohibit l'estacionament a partir de les quatre de la matinada de diumenge són el carrer Can Ribalaiga, l'avinguda de Vidreres, en el tram comprès entre els carrers Rosa Sensat i Montserrat Roig; l'avinguda del Rieral, en el tram comprès entre la confluència amb Montserrat Roig i l'avinguda Josep Pla; l'avinguda Rieral en el seu tram final, al costat del passeig de Cúllar, i l'avinguda Josep Pla.

El trànsit també estarà tallat entre les nou del matí i la una del migdia a l'avinguda de Vidreres, entre la rotonda de Water World i el carrer Rosa Sensat; el carrer Can Ribalaiga, l'avinguda del Rieral, entre el carrer Rosa Sensat i el carrer Montserrat Roig; l'avinguda Josep Pla, a l'altura del port que creua l'avinguda Rieral, i l'avinguda Rieral, al costat del passeig de Cúllar.

A part de la celebració d'aquesta competició de BTT, Lloret és l'escenari aquest cap de setmana de nombrosos actes en el marc de la celebració de les festes de Sant Romà que van començar la setmana passada.

Prohibit l'estacionament i talls de carrer - Diversos trams de l'avinguda de Vidreres
- Carrer Can Ribalaiga
- Diversos trams de l'avinguda del Rieral
- Diversos trams de l'avinguda Josep Pla


Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.