| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | dissabte, 19 d'octubre de 2019


divendres, 9 de novembre de 2007
>

CiU pacta amb el PSOE partides per a s'Abanell, Besalú i Pont de MolinsPURI ABARCA. Girona

CiU ha pactat amb el PSOE un total de 40 esmenes al pressupost general del 2008, destinades a incrementar partides de projectes per a Catalunya. Entre aquestes partides, n'hi ha una d'un milió d'euros per a la millora de la carretera N-260 a l'altura de Besalú; una altra, també d'un milió, per a les obres de reordenació urbana a Pont de Molins, arran del pas del TAV per aquest municipi, que comportarà un nou espai d'equipaments públics, i una tercera de 200.000 euros per a la recuperació de la platja de s'Abanell, a Blanes.

El grup de CiU al Congrés havia presentat 77 esmenes al pressupost, entre les quals hi havia les destinades a les comarques gironines, que havien de significar un increment de 253 milions d'euros sobre el que hi havia previst inicialment en el projecte. Els diputats gironins de la federació s'havien queixat que el pressupost presentat pel PSOE amb vista al 2008 era el «pitjor» de l'etapa socialista al govern de l'Estat. Segons els diputats de CiU, la inversió en infraestructures a les comarques gironines està, des de fa temps, en «caiguda lliure» i «només» l'altra inversió prevista per al TAV a la demarcació aconsegueix «maquillar la inversió global».Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.