| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | dissabte, 30 de setembre de 2023


dimarts, 6 de novembre de 2007
>

Disparitat d'opinions en el PDB sobre com abordar la crisi de govern de Blanes

El partit es va reunir anit per decidir si abandona l'executiu municipal

JORDI COLOMER. Blanes
El PDB es va reunir ahir a la nit a Blanes per decidir si sortia del govern arran de la rescissió del contracte al nedador David Meca, que havia de ser la marca turística de la vila. A l'hora de tancar aquesta edició no se sabia quina decisió s'havia pres, però en el partit hi havia disparitat d'opinions.

El Partit Democràtic de Blanes (PDB) va fer ahir a la nit una assemblea per decidir si sortia o no del govern municipal, pocs mesos després d'haver entrat en el consistori blanenc i haver propiciat l'elecció de Josep Trias (CiU) com a alcalde de la ciutat.

La reunió s'entreveia moguda, perquè hi havia disparitat de criteris entre els que es mostraven decidits a abandonar el govern, molestos amb l'actitud del republicà Joan Puig, que des de fora està donant suport al govern, i els que apostaven per continuar fent tasca de govern.

El PDB considera una deslleialtat que el regidor d'Esquerra, Joan Puig, que té un acord amb l'equip de govern, format per CiU, el PDB i el PP, votés en l'últim ple a favor de la moció per rescindir el contracte amb el nedador David Meca perquè fos la marca de la ciutat. Arran de l'aprovació d'aquesta moció, l'alcalde, Xavier Trias (CiU), va decidir acatar la voluntat del ple i rescindir el contracte. El fitxatge de Meca com a marca de la ciutat era un dels primers grans projectes del PDB dins del govern.ALCALDE AMB MINORIA
La possible sortida del PDB del govern deixaria l'alcalde Trias amb el suport només de vuit dels vint-i-un regidors del consistori (els set de CiU i el del PP). Tot i això, l'oposició no té un panorama gens clar a l'hora d'intentar articular una altra majoria per canviar de govern, ja que sembla gairebé impossible una entesa entre uns grups que defensen unes posicions força diferenciades.


Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.