| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | dijous, 19 d'octubre de 2017


diumenge, 4 de novembre de 2007
>

Investiguen una onada de robatoris selectius d'instruments a locals d'assaig i xalets de TortosaNOE ALBISUA. Tortosa

La Policía Nacional investiga el que sembla un seguit de robatoris selectius a Tortosa. Una banda que podria actuar per encàrrec, sembla que estaria darrere de diversos robatoris d'instruments musicals a xalets aïllats de Tortosa. Precisament, el grup musical Secafgod de la capital del Baix Ebre, guanyadors de l'Ebre Musik de fa dos anys, va ser víctima d'un d'aquests robatoris el dia 28 d'octubre, en el local d'assaig que tenen en un antic magatzem de l'habitatge del cantant de la formació, situat al Raval de Crist.

Sembla que una banda d'individus, encara per identificar, van forçar la porta del magatzem per endur-se tot el que el grup tenia al local: la bateria, dues guitarres elèctriques, a banda de tots els complements electrònics necessaris i, fins i tot, 200 euros en metàl·lic. Tot i així, no van entrar a l'habitatge, cosa que fa sospitar els investigadors que només buscaven els instruments i que sabien on anaven, ja que el xalet es troba apartat de la ciutat, a una desena de quilòmetres. A més, els lladres podrien estar també darrere del suposat enverinament d'algun dels gossos que protegien el xalet, i que no van poder fer res per evitar l'assalt.

Aquest, però, no és l'únic robatori d'aquest tipus que s'ha registrat en els darrers dies a Tortosa, ja que en un altre xalet proper, els lladres també es van endur un amplificador i una guitarra elèctrica. A més, l'alarma va evitar un altre robatori d'instruments, en aquest cas de la botiga Tortosa Acadèmic.

Un dels membres de la banda, explicava ahir que a part del valor material del robatori –podria ascendir a uns 6.000 euros– «el més important en aquests casos és el valor sentimental que tenen els instruments, perquè t'ha costat molt aconseguir-los i te'ls sents teus». NOTÍCIES RELACIONADES

>Investiguen una onada de robatoris d'instruments musicals a Tortosa

Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.