| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | divendres, 1 de desembre de 2023


dissabte, 27 d'octubre de 2007
>

Josep Víctor Gay i Lena Paüls guanyen els premis ÀncoraA.H.. Sant Feliu de Guíxols

+ Els dos guardonats, amb els seus trofeus, envoltats d'altres assistents a l'acte. Foto: P. CARRERAS

L'escriptor i periodista gironí Josep Víctor Gay va guanyar ahir el premi de narració Claudi Isern de la vuitena edició dels Àncora, dotat amb 1.000 euros, per l'obra Cendres a Sant Elm, ambientada a Sant Feliu de Guíxols. En el mateix acte, que va tenir lloc a la sala de plens de l'ajuntament de Sant Feliu, també es va lliurar el premi de poesia Margarita Wirsing Bordas (750 euros) a la barcelonina Lena Paüls, per l'obra Teló de fons. Dins d'aquesta mateixa categoria es van atorgar dos accèssits (300 euros) a Jesús Garcia Boadella per Vint-i-sis, i a Laura Dalmau Fernández per Rere la línia. El premi de recerca Enric Descayre Salgat, al qual es va presentar un sol treball, va quedar desert. Els treballs guanyadors es publicaran encartats en l'edició que traurà per Sant Jordi el setmanari Àncora, organitzador dels guardons.

Josep Maria Isern, director d'Àncora, va destacar que el nombre de treballs presentats es manté estable, almenys pel que fa a narrativa i poesia, modalitat en la qual hi ha hagut un lleuger increment des que el tema és lliure i no només d'àmbit mariner. L'acte es va completar amb un recital poeticomusical de literatura catalana, amb Jaume Calatayud i Vicente Monera, i després es va fer un sopar literari al restaurant Can Salvi.Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.