| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | dijous, 17 d'octubre de 2019


divendres, 26 d'octubre de 2007
>

Mazda ja té 7.000 clients a Girona i preveu obrir a Blanes i FigueresR.C.. Fornells de la Selva

+ El nou Mazda2, presentat ahir, en primer terme a les instal·lacions de Fornells Foto: R.C.

Mazda va aprofitar ahir la presentació a àmbit estatal del nou model Mazda2 per presentar les noves instal·lacions centrals de la demarcació de Girona, que funcionen des de fa uns mesos a Fornells de la Selva, a l'antiga N-II.

Auto Girona, concessionari Mazda per a les comarques gironines, ha arribat als 7.000 clients, i prepara ara l'obertura de delegacions a Figueres i Blanes. En aquest sentit, el gerent d'Auto Girona, Sadurní Tarrés, afirma que la implantació en aquestes dues ciutats està prevista per d'aquí a un parell d'anys.

Les noves instal·lacions centrals de Fornells disposen de 7.000 metres quadrats, més del doble de les anteriors, i han permès incorporar nous serveis com ara el de planxa i pintura –fins ara subcontractats–. A la nau construïda també hi ha la marca Chevrolet, que es comercialitza com a Gironauto SA.

Sadurní Tarrés recorda que l'empresa va començar a funcionar fa trenta anys amb només cinc mecànics i que amb les noves instal·lacions s'ha arribat a 35. Actualment es venen uns 350 vehicles Mazda a l'any, uns 550 Chevrolet i uns 300 d'usats.Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.