| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | dilluns, 11 de desembre de 2023


divendres, 26 d'octubre de 2007
>

La salut és el que importadietari d'un desgavell

SIXTE MORAL.

Això ha empitjorat. Avui, dues hores entre Vilanova i el camp del Barça. Avui que les veles instal·lades han fet servei perquè han caigut quatre gotes, avui que el Sr. Remacha, director de Rodalies era a Gavà al peu del canó, avui que han fet un carril bus Renfe; avui hem trigat més que mai. No ha servit ni l'habilitat del conductor que, baixant de l'autocar, ha obert camí entres els cons i s'ha colat com ha pogut al carril bus, no ha servit que hagin optat per una altra via d'accés a la capital, la quantitat de cotxes impossibilitava algunes operacions senzilles com pot ser entrar a la C-32 per arribar a Barcelona, o avançar a camions lents. Llàstima, perquè de voluntat sembla que n'hi han posat. I la veritat és que m'he sentit culpablement privilegiat perquè, mentre nosaltres anàvem avançant, veies els cotxes atrapats en un únic carril sense possibilitat d'escapolir-se. Bé, alguns, els més llestos (?), s'han colat al carril bus. A la tornada, igual. Si ahir explicava les meravelles del recinte firal de l'Hospitalet, avui els puc explicar les característiques de la zona comercial de Sant Boi.

«La salud es lo más importante» proclama amb un castís andalús Radio Tele-taxi ( hem millorat respecte a la COPE). Segur que la salut és el més important però, entre l'estrès, els nervis i l'ansietat per arribar, acabarem perdent-la tots plegats. Que es decretin per acord unànime del govern un parell de dies festius per afrontar el que encara queda.

«La salut es lo más importante». Ho diu Tele-taxi i ho diu el món sencer.

* és exalcalde de Vilanova i la Geltrú NOTÍCIES RELACIONADES

>Trànsit escurça el carril bus de la C-31 per evitar un altre col·lapse circulatori

>Rubalcaba admet que no van explicar bé que el traçat del TAV afectaria Rodalies

>Els «expulsats» de Renfe van en cotxe

>El TAV, ara pendent de l'Audiencia Nacional

>El govern estudia exigir una auditoria abans del traspàs de Renfe

Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.