| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | divendres, 17 d'agost de 2018


dijous, 25 d'octubre de 2007
>

El parc eòlic de la Serra del Tallat ja funciona en fase de provesN.R.. Passanant i Belltall

Els molins del parc eòlic de la serra del Tallat ja giren. Aquesta setmana l'empresa promotora Acciona Energía ha començat el procés de provatura dels 33 aerogeneradors –amb una potència global d'11,25 MW– que s'han col·locat a cavall dels termes municipals de Passanant i Belltall i Vallbona de les Monges. Aquest serà el primer parc eòlic de la comarca de la Conca de Barberà. Es posarà en funcionament previsiblement el mes de novembre. L'obra ha estat executada per un import de 43 milions d'euros. L'empresa Grupo Energético XXXI SA (Gerssa) ja ha plantat les primeres torres del que serà el parc eòlic de Les Forques I, comprès entre els termes de Passanant i Belltall, Forès i la Sala de Comalats.

El Consell Comarcal de la Conca ha aprovat un pla especial per regular la instal·lació de parcs eòlics que afectin més d'un municipi segons la seva viabilitat urbanística. En l'última sessió plenària extraordinària, l'ens va determinar l'aprovació d'un pla amb relació a la línia aèria d'evacuació del parc de Montargull a Forès i la implantació del parc eòlic de Conesa I.Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.