| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | divendres, 1 de juliol de 2022


dimecres, 24 d'octubre de 2007
>

El col·lectiu gai es manifestarà per denunciar les agressions a AmpostaEL PUNT. Amposta

L'Observatori Contra l'Homofòbia-Front d'Alliberament Gai de Catalunya i l'Associació l'Armari-Col·lectiu de Gais i Lesbianes de les Terres de l'Ebre han convocat pel proper dissabte una concentració davant de l'ajuntament d'Amposta per «exigir prou d'impunitat homòfoba», segons el col·lectiu.

Volen denunciar d'aquesta manera que «ni l'Ajuntament, ni la policia han fet absolutament res» després de les tres agressions que denuncien que s'han produït al municipi d'Amposta. Més concretament, expliquen que s'han produït al polígon Tosses XXI, la zona d'oci d'Amposta. L'última agressió que el col·lectiu va denunciar va ocórrer el 22 de setembre. Segons els convocants de la concentració, també han intentat posar-se en contacte amb responsables polítics però no han obtingut resposta. Per això, han decidit concentrar-se dissabte a les dotze a l'ajuntament.

De fet, les entitats que es manifestaran han previst que s'hi desplacin persones des de Barcelona i han creat un punt de trobada a l'estació de Sants a les nou del matí tocades per ser a les dotze a Amposta.Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.