| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | divendres, 3 de desembre de 2021


diumenge, 21 d'octubre de 2007
>

Els opositors a la planta de gas d'Alcanar mantindran les accions de protestaA.J.. Alcanar

El portaveu de la Plataforma en Defensa de les Terres del Sénia, Joan Ferrando, va afirmar ahir que l'objectiu del moviment ciutadà és aconseguir aturar la construcció de la planta de gas. Segons Ferrando, la plataforma ha de fer pressió per tal que l'empresa Escal UGS decideixi aturar el projecte, tal com sembla que ha passat amb el de Reus, que podria estar aturat. Ferrando va dir que, si no s'aconsegueix aturar el projecte, almenys que es faci tanta pressió que l'empresa l'hagi de fer «el millor possible». D'aquesta manera, la Plataforma en Defensa de les Terres del Sénia que es va reunir aquest divendres en assemblea no es conforma amb l'anunci de la resituació de la planta terrestre. En aquest sentit, el portaveu va dir: «Volem que el projecte s'aturi, no volem que molesti un altre poble, si no és que ells el vulguin.»

En l'assemblea, també es va parlar sobre la reunió que es va mantenir amb una delegació de representats de l'empresa, que van donar un nou material escrit a la plataforma. Divendres vinent, hi haurà una trobada dels grups de treball de la plataforma en què es repartirà la informació perquè la llegeixin i n'extreguin les seves conclusions. Segons va dir el portaveu del col·lectiu ciutadà, l'empresa va explicar que les conclusions extretes per la plataforma a partir de la memòria que ells tenien, era una informació incompleta ja que no és definitiva. Amb la nova informació s'explicaran alguns dels dubtes del col·lectiu. Ferrando també va assenyalar que els representats de l'empresa Escal UGS, que tirarà endavant el projecte, van explicar als membres de la plataforma que moltes de les al·legacions es resoldran en uns documents que presentaran en uns dies.Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.