| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | dimecres, 1 de desembre de 2021


divendres, 12 d'octubre de 2007
>

Barcelonès Nord. ICV-EUiA presentarà al·legacions al pla urbanístic del barri de Dalt la VilaJORDI GONZALO. Badalona

El grup municipal d'Iniciativa per Catalunya Verds-Esquerra Unida i Alternativa (ICV-EUiA) s'uneix a les desavinences dels veïns amb el nou PEMU de Dalt la Vila i anuncia que presentarà al·legacions al projecte. «Estem davant d'un atemptat històric importantíssim», va assegurar dimecres Carles Sagués, president del grup, en una passejada pel barri. «Badalona no es pot permetre el luxe de perdre un referent de la seva història», hi va afegir.

ICV-EUiA demana que es torni a començar tot el procés i s'encarregui el desenvolupament del PEMU al mateix gabinet que va redactar l'estudi de diagnosi del barri. A la vegada que amenaça amb protestes. «No descartem cap tipus d'acció», va assenyalar Sagués.

La coalició, que fins fa tres mesos havia estat al govern i havia aprovat de forma inicial el projecte, assumeix la responsabilitat política d'aleshores, però assegura que el govern ha incomplert el que es fixava en aquella aprovació: «S'hi incloïa el diàleg amb els veïns i el que deia la diagnosi, i d'aquest estudi se'n recull poc o ben bé res», va assegurar Asun García, portaveu de la formació ecosocialista.

Per la seva banda, la comissió de veïns va organitzar ahir una passejada pel barri amb representants d'entitats i tothom que els va voler acompanyar. Els van explicar les actuacions que es recullen en el nou PEMU i els motius pels quals s'hi oposen.Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.