| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | diumenge, 17 de novembre de 2019


dimecres, 10 d'octubre de 2007
>

L'Ajuntament tornarà a Maria Teresa Moré (CiU) els diners que va pagar per enjardinar una avinguda de TossaJORDI COLOMER. Tossa

L'Ajuntament de Tossa pagarà finalment a l'actual regidora i tinent d'alcalde, Maria Teresa Moré, els 19.941,77 euros que la regidora va pagar de la seva butxaca l'any 2003 per enjardinar l'avinguda Joan Maragall de la localitat.

Tot aquest afer no ha estat mancat de polèmica durant els darrers quatre anys. L'anterior equip de govern, format pel PSC i Esquerra, es va negar sempre a retornar els diners a Moré, ja que considerava que no hi havia constància escrita oficial d'aquests diners. Pilar Mundet (PSC) va afirmar ahir mateix que l'ha «sorprès enormement» aquest gir, ja que, va dir, quan era al govern els tècnics municipals l'havien advertit que no hi havia mecanismes legals per retornar els diners.

Mundet va criticar que Moré «no havia utilitzat els canals oficials», i també que ara «solucioni els seus propis temes» amb el precari estat actual dels comptes municipals.

Moré també va expressar la seva sorpresa, però en aquest cas per l'estranyesa de Mundet. Segons Moré, només «s'ha complert una resolució» que «va dictar una comissió del govern» de l'anterior mandat, quan governaven el PSC i Esquerra.

Per la seva part, Gisela Saladich (TU) va opinar que «això ja no hauria d'haver passat mai», ja que, va dir, era clar que Moré «havia avançat els diners per poder fer l'enjardinament».COMISSIÓ PELS COMPTES
D'altra banda, aquest matí s'ha de reunir a Tossa la comissió especial de tècnics municipals i altres administracions –Generalitat, Sindicatura de Comptes o Consell Comarcal– per informar de l'estat dels comptes municipals.


Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.