| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | divendres, 27 de novembre de 2020


dissabte, 6 d'octubre de 2007
>

Barcelonès Nord. L'ordenança de civisme de Badalona es debatrà en tots els consells d'entitatsS. MUÑOZ. Badalona

+ Falcó i Pera, durant la reunió d'ahir a Mataró. Foto: LL.A.

El govern municipal de Badalona comença a definir el procés participatiu que acompanyarà l'elaboració de la nova ordenança de civisme. El primer tinent d'alcalde, Ferran Falcó (CiU), ha detallat que d'aquí a pocs dies espera convocar la comissió política i tècnica en què estan representats tots els grups municipals i que, a mitjà termini, es presentarà un primer document que se sotmetrà a debat en els diferents consells d'entitats de la ciutat. A més, aquest primer esbós es publicarà al web de l'Ajuntament, perquè qualsevol ciutadà pugui fer-hi aportacions.

En aquests moments, el govern de Badalona està immers en la redacció d'un primer document. Ahir, Ferran Falcó, acompanyat del regidor de Ciutadania i Convivència, Josep Pera (CiU), i de tècnics municipals, va visitar l'Ajuntament de Mataró per intercanviar informació. El primer tinent d'alcalde del consistori maresmenc, Ramon Bassas, i altres representants de l'Ajuntament van aconsellar que el text de l'ordenança «sigui curt i concret» i que, sobretot, «se centri en els problemes reals dels ciutadans». El regidor de Mataró va explicar que en aquest municipi, on l'ordenança està en marxa, l'apartat de les sancions està externalitzat en un servei jurídic. A Mataró s'aconseguixen cobrar un 65% de les multes. Falcó va anunciar que Badalona recollirà altres experiències «per tenir la millor ordenança de Catalunya».Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.