| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | dilluns, 23 de setembre de 2019


dissabte, 6 d'octubre de 2007
>

Sobre els equipaments cívics de MataróCARLOS FERNÁNDEZ, REGIDOR DE PARTICIPACIÓ CIUTADANA DE L'AJUNTO DE MATARÓ (MARESME)..
En relació amb l'article Els veïns acusen el govern de Mataró de restringir-los l'ús dels centres cívics publicat el dimecres 3 d'octubre, m'agradaria fer les següents consideracions i aclariments:

L'elaboració del reglament d'ús dels equipaments cívics va iniciar-se en l'anterior mandat, concretament el 29 de març del 2007, amb la creació d'una comissió a la qual es convida a participar tots els grups municipals amb representació municipal, a part dels tècnics del Servei de Participació Ciutadana. Passades les eleccions, fins i tot vam fer una reunió específica amb la CUP perquè s'incorporessin al procés fent esmenes a la proposta que l'esmentada comissió havia preredactat. Enllestit el treball de la comissió, vaig encarregar-me personalment d'intentar sumar-hi les aportacions de la Federació d'Associacions de Veïns abans de portar el document a aprovació.

Així, el 31 d'agost vam enviar una carta a la Federació d'Associacions de Veïns de Mataró convocant-los a una reunió per presentar tots els projectes engegats pel Servei de Participació Ciutadana, carta que va complementar-se amb diverses trucades dies més tard en les quals se'ls insisteix en la trobada per tal de parlar del reglament d'ús dels equipaments cívics.

La reunió va tenir lloc finalment el 14 de setembre, entre les 18 i les 21 hores, i hi van assistir per part de l'entitat veïnal els senyors Jesús Nieto, Marta Carbó, Santiago Castillo, i Juan Sánchez. Cap dels assistents pot negar aquest fet i, per tant, sàpiguen els lectors la sorpresa que he tingut quan he vist escrit en el diari que he admès que no hi va haver reunions prèvies. El periodista no només va malentendre les meves paraules, sinó que ha omès que també li vaig especificar que vaig trucar personalment al president de la FAVM per anunciar-li que els donàvem encara més temps per introduir-hi esmenes.

Lamento aquest cúmul d'omissions d'informacions, l'origen de les quals no entro ni tan sols a valorar, i espero que acceptin la publicació d'aquest escrit per tal que els seus lectors tinguin una informació completa d'aquest assumpte.


Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.