| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | diumenge, 16 de febrer de 2020


divendres, 5 d'octubre de 2007
>

Barcelonès Nord. El Síndic de Badalona vol que el govern ordeni la circulació de les bicisS.M.. Badalona

El síndic defensor de la ciutadania de Badalona, Armand Soler, ha fet un requeriment al primer tinent d'alcalde de la ciutat, Ferran Falcó (CiU), perquè posi ordre a la circulació de les bicicletes pel municipi. Armand s'ha dirigit a Falcó després de rebre diferents queixes de ciutadans que mentre anaven per espais de passeig han estat atropellats per un vehicle d'aquestes característiques. Soler explica que un nen de dos anys va tenir una forta commoció després de ser atropellat a la Rambla per una bici. Per evitar que es repeteixin casos com aquest, el síndic reclama al representant del govern local que determini en quins espais públics es pot fer ús de les bicicletes.

D'altra banda, Armand Soler ha enviat un altre escrit a Falcó en què fa èmfasi de la necessitat d'ordenar les entrades al nou edifici d'oficines municipals. Segons Soler, la situació és força caòtica: «Un cop superen l'entrada, els ciutadans circulen lliurament per l'edifici sense que s'exerceixi prou control sobre ells.» «Badalona no es pot permetre tenir un equipament d'aquestes característiques funcionant com si fos una selva», indica Soler. El cert és que més d'un regidor badaloní ja s'ha queixat d'aquesta situació.Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.