| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | dijous, 21 de febrer de 2019


divendres, 5 d'octubre de 2007
>

El Suprem absol Puig per la protesta a la piscina del director d'«El Mundo »A.P. AGÈNCIES. Girona

La sala penal del Tribunal Suprem ha ratificat la decisió que ja va prendre el passat mes d'abril d'absoldre el diputat gironí d'ERC Joan Puig per haver participat, ara fa dos anys, en la protesta a la piscina del director d'El Mundo, Pedro J. Ramírez, situada en una zona de domini públic a Manacor. Segons l'alt tribunal, els fets poden ser constitutius d'una falta d'amenaces, però mai d'un delicte, i per aquest motiu remetrà el cas al jutjat d'instrucció de Manacor.

D'aquesta manera, es rebutja el recurs presentat per Ramírez, el qual considerava que l'acció s'havia de jutjar com a delicte perquè es van produir lesions, intimidacions i atacs a la seva llibertat d'expressió. El Suprem, però, sosté que «l'acte violent o intimidació» en què va incórrer Puig no té «prou entitat».

Per Puig, aquest pronunciament del Suprem «és un acte de sentit comú i de justícia» i ha criticat la posició de Ramírez reiterant que «és ell qui incompleix la llei per haver aixecat una piscina privada envaint espai públic». Així mateix, exigeix a Ramírez que rectifiqui les seves declaracions contra ERC i ell mateix.Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.