| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | diumenge, 17 de novembre de 2019


divendres, 5 d'octubre de 2007
>

L'Ajuntament de Lloret enderroca la caseta del pàrquing de Can Pujadas

És el pas previ a la construcció de la piscina municipal en aquests terrenys

JORDI COLOMER. Lloret de Mar
L'Ajuntament de Lloret ha enderrocat la caseta existent al pàrquing Can Pujadas, en el marc del projecte per iniciar les obres de construcció de la nova piscina municipal. Aviat s'aprovarà el projecte i les condicions que haurà de complir l'empresa que es vulgui adjudicar l'obra.

L'enderroc no havia estat possible fins ara perquè primer s'havia de realitzar un tractament especial amb els residus tòxics d'amiant que hi havia a la caseta. L'Ajuntament ha estat esperant l'autorització de la junta de residus durant tot l'estiu, i ara, després del tractament realitzat per una empresa contractada per la Generalitat ha pogut dur a terme l'enderroc.

Des del consistori actualment s'està acabant de confeccionar el plec de condicions que han de regir la construcció de la nova piscina coberta, i està previst que, en un dels pròxims plens, s'aprovi definitivament el projecte i les condicions que han de complir les empreses que es vulguin adjudicar l'obra.

L'expropiació dels terrenys de Can Pujadas no ha estat exempta de polèmica, ja que l'amo no està d'acord amb el preu que l'Ajuntament li ha pagat, i l'assumpte està a les mans d'un jutge d'expropiació. Així mateix, l'Ajuntament ja pot començar a actuar sobre el terreny expropiat, ja que té el permís d'un jutge.

Obra - Piscina i pàrquing de 411 places

Dimensions - Farà 50 metres de llargada i es podrà dividir en dues piscines

Profunditat - La part més fonda tindrà, en principi, tres metres

Serveis - Bar, gimnàs, centre de salut i bellesa, sala de rem, piscina de nadons i zona lúdica d'aigües


Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.