| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | divendres, 3 de desembre de 2021


dijous, 27 de setembre de 2007
>

Escal UGS va a Alcanar a explicar el projecte del dipòsit de gasR.R. C.B.. Alcanar

Representants de l'empresa Escal UGS es reunixen avui amb els portaveus de l'Ajuntament d'Alcanar amb l'objectiu d'explicar el polèmic projecte del dipòsit submarí i la planta terrestre de tractament de gas projectada al terme municipal de Vinaròs però a només dos quilòmetres del nucli urbà d'Alcanar. Abans-d'ahir ja es van reunir amb els representants polítics de Vinaròs i segons va manifestar l'alcalde, Jordi Romeu, l'empresa està disposada a canviar l'emplaçament de la planta terrestre tot i que això representaria modificar tot el projecte i que a més s'està treballant en la reducció de l'altura de les xemeneies de 50 a 20 metres. La reunió amb els representants canareus es preveu més calenta, ja que a diferència de Vinaròs a Alcanar hi ha una forta oposició al projecte i no es veu amb bons ulls el projecte pel seu impacte ambiental i paisatgístic i es desconfia del canvi d'ubicació promès pel Ministeri d'Indústria. El tema també es va debatre al consell executiu, dimarts passat, tot i que no va transcendir cap posició per part del govern català.

També està previst que l'empresa informe l'Ajuntament d'Ulldecona després que se suspengués la reunió de dimarts.Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.