| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | dissabte, 19 d'octubre de 2019


dimecres, 26 de setembre de 2007
>

Els jubilats de Tossa rebutgen la possibilitat de traslladar-se a un local, com proposa l'AjuntamentN.A A.P.. Girona

L'alcaldessa de Tossa de Mar, Imma Colom, plantejarà demà a la tarda, en una assemblea, a l'Associació de Jubilats i Pensionistes, la possibilitat de deixar la seva seu, a la Casa del Mar, per traslladar-se a un local de nova construcció i fer l'ampliació del centre d'atenció primària (CAP) a la Casa del Mar, on està actualment. La proposta ha generat una reacció de rebuig dels jubilats, que interpreten que l'Ajuntament de Tossa els vol fer fora. «Ens ha costat anys que ens arreglessin la casa, i ara que la tenim moblada i arreglada, ara ens volen fer fora», va manifestar ahir Ramon Guitart, president de l'entitat, amb més de 600 socis.

Colom ha explicat que la proposta no té com a objectiu fer fora els jubilats de la Casa del Mar, sinó donar-los l'oportunitat que triïn entre continuar en el lloc actual o bé anar a un local de nova construcció, espaiós i accessible a la gent gran. «El que estic oferint és que siguin ells els que estrenin local», va exposar.

Per la seva banda, la portaveu del grup municipal a l'oposició, Pilar Mundet, considera que optar per ampliar el CAP actual en lloc de construir un CAP nou és fer un pas enrere, i va qualificar de paradoxal que l'alcaldessa, que és metgessa de família, «entorpeixi la construcció d'un equipament sanitari». «Tossa pot tenir i ha de tenir CAP nou», va dir.

De fet, la Casa del Mar està en aquests moments a les mans de la Generalitat. Una part, la que està ocupada pel CAP, està gestionada pel Departament de Salut, i l'altra part, on els jubilats duen a terme les reunions i activitats, està gestionada pel Departament d'Acció Social i Ciutadania. En aquest sentit, Guitart va reconèixer que ells són uns «simples llogaters» i que aniran allà «on els manin».Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.