| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | dimarts, 22 d'octubre de 2019


dimecres, 26 de setembre de 2007
>

Marigó ignora Puig en el ple de Blanes, malgrat que li diu estafadorANNA PUIG. Blanes

L'exalcalde i portaveu del PSC de Blanes, Josep Marigó, ha deixat clara quina serà a partir d'ara la seva tàctica amb el republicà Joan Puig: ignorar-lo completament. Ho va demostrar en el ple de dilluns passat. El portaveu d'ERC va buscar el cos a cos en diversos moments. Marigó no el va contestar en cap moment, ni quan Puig, en el torn de precs i preguntes, el va acusar d'estafar la població amb el seu canvi de parer en el projecte de desdoblament l'N-II –Marigó ara diu que s'ha d'executar ràpidament i que la gent ha demostrat que no li importa el Vilar–. «Blanes ha estat estafada pel PSC. Marigó mai es va creure el que el ple va aprovar per unanimitat per evitar que es destrossés el Vilar», va dir Puig. I hi va afegir: «I tinc seriosos dubtes del que es va encarregar als advocats que porten el contenciós contra el projecte, per això reclamo una reunió amb ells. I que no vinguin els informadors de l'enemic, que és el conseller Nadal.»

En vista d'aquestes dures declaracions, tothom esperava una resposta igual o més contundent. En canvi, la resposta va ser el silenci. Marigó va ignorar Puig absolutament.Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.