| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | dijous, 16 de setembre de 2021


dimecres, 19 de setembre de 2007
>

Disset obres es presenten al premi Casero, que es lliurarà el 30 d'octubreDANI CHICANO. Girona

Un total de disset obres s'han presentat a la 27a edició del premi de novel·la curta Just Manuel Casero, que convoca la Llibreria 22 de Girona. Els títols de les obres presentades, la majoria amb pseudònim, són: Vint-i-tres, de Laura Noguera (psd.); Avui tinc mal de cap, de Just García (psd.); Les dones mudes, de Lídia Palau-Martí; Sense espina ni os, de Núria Martí Constans (psd.); Celles profundes, de W. Valuta (psd.); Atzar, de Mirene (psd.); Un silenci antic, de Raimon Casas; El vici català, de Dr. Rodés (psd.); Ulleres fosques, de Pau Ràfols; La farsa era jo, de Nent Müller (psd.); L'apèndix, de Pep Prats (psd.); No tinc vergonya, d'Àngels Casadellà; Un rosa de color blau turquesa, de Frederic Mayol; Tres i no res, de Joan Amades (psd.); Estic podrida, de Linda Corominas (psd.); El teu somriure fals, d'Eva Ballmar (psd.) i No m'ho puc creure, de Laura Ortiz (psd.).

El jurat del premi, que es lliurarà el dia 30 d'octubre en una festa que se celebrarà a la sala La Planeta de Girona, està format per Josep Maria Fonalleras, Imma Merino, Vicenç Pagès, Ponç Puigdevall, Eva Vázquez i Guillem Terribas, que actua de secretari sense vot.

El nombre d'obres presentades a concurs s'ha reduït de 20 a 17 respecte a l'edició de l'any passat, que va guanyar Joan Mañas, de Sant Celoni, amb Arqueologia de l'amor, i en va ser finalista Ricard Biel, amb Llit d'espines.Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.