| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | dissabte, 4 de desembre de 2021


dimecres, 19 de setembre de 2007
>

Maresme. Cabrils reclama a la Diputació millores al nou giratori de la carretera perquè «és perillós»A. GENÍS. Cabrils

+ El nou giratori de Cabrils, centre de la polèmica. Foto: A.GENÍS

L'Ajuntament de Cabrils ha reclamat a la Diputació millores al nou giratori que s'ha construït a la carretera perquè «està mal fet», i denuncia que la nova obra és «molt perillosa». El regidor de Seguretat i Trànsit, Alfred Serrano (VIC), va explicar ahir que un dels principals perills és que el nou giratori «és massa estret i presenta dificultats per a la circulació dels vehicles».

Un dels problemes que s'han detectat és per als vehicles que vénen de Vilassar de Mar perquè, quan surten del giratori, hi ha una «corba» massa estreta i pronunciada. «El resultat és que els vehicles que pugen envaeixen el carril contrari, i això suposa un perill, perquè hi podria haver un xoc frontal», assegura Serrano. Amb els vehicles que baixen de Cabrils a Vilassar de Mar la situació és similar. «Quan circula l'autobús, la situació també és força perillosa», hi afegeix Serrano.

Les queixes dels usuaris d'aquesta carretera també són freqüents perquè aquest giratori havia de servir per regular el trànsit en aquesta zona i ha afegit encara més risc a la carretera. A més, a la nit encara augmenta més el risc que hi hagi accidents, ja que l'enllumenat, segons ha denunciat l'Ajuntament, no és suficient.

Per això, el regidor ha demanat «que se circuli amb prudència» mentre no es facin les obres per reduir el perill que ara suposa el giratori. El projecte de la rotonda el va elaborar la Diputació, però l'execució de l'obra no s'ajusta a les directrius que va donar en un primer moment aquesta administració.VISITA DE LA DIPUTACIÓ
Tècnics de la Diputació ja han anat diverses vegades fins a Cabrils per veure de prop les millores que cal fer en aquest punt. Els tècnics, segons va explicar Serrano, van veure les dificultats que presenta el giratori, i ara es farà un estudi per tal de començar les obres de millora d'aquí a poques setmanes.


Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.