| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | dissabte, 4 de desembre de 2021


dimarts, 18 de setembre de 2007
>

Maresme. L'alliberament del peatge de la C-32, prioritat per als empresaris del MaresmeT. MÁRQUEZ. Mataró

«És estrictament prioritari l'alliberament del peatge de la C-32 entre Mataró i Barcelona», va afirmar la Federació d'Associacions i Gremis Empresarials de Mataró i el Maresme (FAGEM), que considera que el bon desenvolupament de l'economia comarcal depèn directament de resoldre els problemes històrics amb les infraestructures. Si en primer lloc hi ha la gratuïtat del peatge, en el segon hi figura fer subterrània la via del tren i, en el tercer, el desenvolupament de la línia ferroviària entre el Maresme i el Vallès.

La FAGEM ha informat dels resultats de l'observatori que valora la percepció de l'evolució de l'economia i que anualment responen 75 personalitats del món empresarial. En aquest sentit, un 75% de l'empresariat consultat pensa que l'economia de la comarca «és competitiva vers les altres comarques catalanes amb més pes al PIB català com ara els dos Vallès, el Baix Llobregat, el Barcelonès i el Tarragonès». L'observatori també destaca que tres de cada quatre empresaris que hi han participat pensen que el turisme pot ser un incentiu per a l'economia mataronina. La continuïtat del suport de l'administració al sector del tèxtil, que ha perdut pes respecte d'altres sectors com ara la construcció i el comerç, i la necessitat de reforçar el teixit associatiu empresarial pel bon ús que se'n fa són altres aspectes a destacar dels resultats de l'observatori comarcal.Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.