| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | dijous, 25 de juliol de 2024


dilluns, 17 de setembre de 2007
>

Les empreses que fan «bicitours» per Ciutat Vella busquen itineraris compatibles amb la normaROSA DÍAZ. Barcelona

A primera vista sembla que, amb la nova normativa, les empreses que es dediquen a organitzar passejos turístics per Barcelona amb bicicleta, hauran d'excloure molts indrets de Ciutat Vella dels seus itineraris, sobretot perquè els grups són nombrosos i perquè molts carrers de la Barcelona gòtica –la més interessant pel que fa al turisme– estan sempre aglomerats. Aquesta situació també afecta els tricicles anomenats trixi que també ofereixen passejos turístics.

No obstant això, tant les empreses de tours en bicicleta com la que explota el sistema de trixi han assegurat que els seus itineraris no perillen. «Hi ha carrers en aquesta zona molt complicats de travessar, però sempre els hem pogut evitar», explica una portaveu de Trixi Triciclos. Aquesta empresa s'ha associat amb companyies de lloguer de bicicletes que organitzen recorreguts turístics per pactar totes juntes amb l'Ajuntament una sèrie de condicions per no perdre els seus serveis. «A ningú se li acut passar per carrers com ara el Bisbe o Portal de l'Àngel, ni ara ni abans de la normativa», explica Ester Boada, portaveu d'aquestes empreses. «Això no obstant, ja hem pactat amb l'Ajuntament que concretarem una sèrie de carrers pels quals podrem circular amb el consentiment de la Guàrdia Urbana, per poder continuar oferint els nostres itineraris turístics.» La portaveu d'aquestes empreses ha explicat que ja hi ha hagut converses sobre aquesta qüestió i que en els pròxims dies es concretaran en un pacte.Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.