| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | diumenge, 31 de maig de 2020


diumenge, 16 de setembre de 2007
>

Salvem el Gaià invita Repsol a buscar una solució per recuperar el riu GaiàEL PUNT. Tarragona

En l'assemblea celebrada dijous passat per Salvem el Gaià es va arribar a una determinació: convidar l'empresa Repsol, propietària del pantà del Catllar, per participar en el procés obert per cercar una solució per al riu Gaià.

Els assemblearis es van mostrar optimistes per la resposta que els oferirà l'empresa, així com les administracions i els regants per arribar a un acord que beneficiï totes les parts.

Dijous també es va decidir que l'assemblea s'organitzaria com una secció comarcal de l'entitat Xarxa per una Nova Cultura de l'Aigua, amb les onze entitats adherides que formen Salvem el Gaià i diversos socis protectors.

A tot això, van anunciar que el nou de març de l'any vinent es convocarà la societat civil, entitats de tota mena, agrupaments escoltes i grups excursionistes a participar en una gran marxa per demanar una vegada més un cabal ecològic pel Gaià i la seva recuperació vital com a riu.

D'altra banda, dissabte passat es van reunir de manera informal a la desembocadura del Gaià diferents alcaldes de la zona, Salvem el Gaià i altres membres de la societat civil on va tirar endavant la idea de crear una taula d'alcaldes del Baix Gaià. Aquesta pot ser una de les possibles mesures per trobar una solució local, i pot servir per presentar-se com una sola veu davant l'empresa Repsol, la Generalitat i qualsevol administració.Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.