| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | diumenge, 14 de juliol de 2024


dimecres, 12 de setembre de 2007
>

Barcelonès Nord. Les obres a l'escola bressol de Sant Adrià avancen a bon ritme i el centre podrà obrir a l'octubreJ.G.N.. Sant Adrià de Besòs

El regidor d'Educació de l'Ajuntament de Sant Adrià i quart tinent d'alcalde, Gregorio Belmonte (ICV), va assegurar ahir que l'escola bressol municipal Josep Miquel Céspedes podrà entrar en funcionament a finals d'octubre, en el primer trimestre del curs 2007/08, tal com estava previst i com s'havia informat les famílies en el període de matriculació. Segons Belmonte, les obres de construcció de la que serà la primera escola bressol de titularitat municipal de Sant Adrià de Besòs –la Generalitat de Catalunya en regenta una al marge esquerre de la ciutat– avancen a bon ritme, i està previst que el lliurament final de la instal·lació a l'Ajuntament serà una realitat en les pròximes setmanes.

A partir d'aquesta data, els responsables municipals faran els acabats al centre per tal que a finals d'octubre, a tot estirar, el servei es posi en funcionament amb tota normalitat.

Una de les condicions necessàries per tenir enllestits aquests preparatius serà l'elecció de l'equip de docents que treballarà al centre, un tràmit que es començarà a fer aquest divendres amb les proves d'aptitud als professors interessats a desenvolupar aquestes tasques educatives.

El darrer pas abans de la inauguració oficial d'aquest important i necessari equipament per a la ciutat adrianenca consistirà a celebrar una jornada de portes obertes, un acte per al qual encara no hi ha una data fixada. L'escola bressol municipal Josep Miquel Céspedes està situada als terrenys de Can Baurier, al barri de Sant Joan Baptista, i té una superfície de gairebé 900 metres quadrats.Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.