| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | dimecres, 20 de febrer de 2019


dissabte, 8 de setembre de 2007
>

El PSC de Blanes vol ara que el desdoblament de l'N-II es faci ràpid, encara que passi pel Vilar

Creu que cal deixar-se de romanços i executar ja el projecte

ANNA PUIG. Blanes
El portaveu del PSC de Blanes i exalcalde, Josep Marigó, ha afirmat que el desdoblament de l'N-II s'ha de fer de manera immediata, passi per on passi. Per Marigó, la poca mobilització ciutadana per salvar el paratge del Vilar –afectat per la proposta de traçat que vol tirar endavant l'Estat– demostra que cal «deixar-se de romanços» i executar el projecte.


+ Sense autovia entre Girona i Salt. Foto: MIQUEL RUIZ

Marigó considera que, tal com estan les coses, cal ser pragmàtic. «Hem d'intentar aconseguir que el projecte sigui el millor, amb les mesures mediambientals que calgui i que es faci aviat», va dir en una roda de premsa. El socialista sosté que «ja n'hi ha prou del viacrucis que han de suportar els conductors per anar a Girona» i va recordar que a la resta de trams de l'N-II a la Selva ja s'estan executant les obres de desdoblament.

Així mateix, va dir que els ciutadans han demostrat que el seu desig és tenir bones comunicacions. «Només cal veure la manifestació que es va fer a la carretera de Tordera fa uns mesos, on la meitat dels manifestants érem polítics», segons Marigó.

El socialista parla ara de manera més contundent i més obertament que no pas quan ostentava l'alcaldia el mandat passat. Cal recordar que va ser sota el seu govern (PSC i EUiA) que l'Ajuntament va presentar un contenciós contra l'encàrrec del projecte per desdoblar aquest tram de l'N-II. I tots els partits de Blanes defensaven que el traçat passés per Tordera, on l'impacte sobre el Vilar seria inexistent.CÀRRECS DE CONFIANÇA
Marigó va exposar les al·legacions que el PSC presentarà en el ple contra la modificació de crèdit per contractar tres càrrecs de confiança. Marigó va dir que el finançament no està garantit i va acusar el govern (CiU, PP i PDB) de crear places de treball «a mida de la gent que volen col·locar». Ahir al vespre es va tallar el trànsit al tram de l'autovia comprès entre la sortida sud de l'AP-7 a Salt i l'antiga carretera de Santa Coloma, a Girona. El motiu de la restricció en la circulació és el soterrament d'una línia elèctrica d'alta tensió que creua la carretera. Es preveu que avui a mig matí la situació s'haurà normalitzat. Mentrestant, el trànsit és desviat per davant l'hospital de Salt i el Mas Xirgu.


Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.