| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | dissabte, 16 de febrer de 2019


dijous, 6 de setembre de 2007
>

Hores i anysla columna

MANUEL CUYÀS.

Que llestos que són. Quan ens diuen que una apagada general de llum serà arreglada en quatre hores volen dir que només a partir d'aquestes quatre hores podrem parlar en puritat de catàstrofe i ens permetran posar-nos nerviosos. Abans tot serà normal: res, una avaria que uns operaris miren de resoldre amb quatre hores de coll. La gent trucarà a les centrals elèctriques per dir que el menjar se li podreix a la nevera o que ha quedat atrapada a l'ascensor, i des de la central els contestaran quatre fàstics perquè ja estava dit que fins al cap de quatre hores no passa res i perquè tothom estava advertit que havia de comprar menjar que pogués resistir quatre hores sense fred i que en el moment de pujar a l'ascensor s'havia d'anar equipat amb una llanterna i un llibre per llegir.

Fa com els trens de rodalies. L'alcalde de Barcelona ha dit que aquests trens han de deixar de ser trens per passar a ser un metro. Ser un metro no vol dir que vagin per sota terra, que és el que molts pobles de l'entorn de Barcelona voldrien, sinó que no tindran horaris fixats. Tu vas a l'estació i agafes el primer tren que passi. Si no hi ha horari no hi ha retards i si no hi ha retards ningú no té motiu per queixar-se de res i Renfe s'estalvia de tornar l'import dels bitllets, que és una mesura que Renfe s'havia inventat ara fa poc i que ja es veia que no podia durar gaire.

Josep-Lluís Carod-Rovira, que cada dia es lleva amb una idea nova només per ser famós, ha dit ara que plantejarà un referèndum sobre la independència de Catalunya no demà, que és el que els independentistes voldríem, sinó l'any 2014, tres-cents aniversari d'allò que tu i jo sabem i sovint oblidem. Molt ben pensat: fins llavors que ningú exigeixi al partit independentista governant que ens il·lumini, i que el deixin dedicar-se a les seves coses, les seves baralles i el seu suport a Montilla. I arribat l'any en qüestió, que el suprimeixin, que suprimeixin l'any 14 com hi ha ascensors i hotels que no tenen el pis número 13, perquè hi ha números i anys que porten malastrugança.Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.