| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | dissabte, 25 de setembre de 2021


dimecres, 5 de setembre de 2007
>

Maresme. Argentona decidirà d'aquí a un mes en una consulta popular on vol ubicar la nova escolaA. GENÍS. Argentona

Els ciutadans d'Argentona podran decidir d'aquí a un mes, aproximadament, on volen situar la nova escola de primària, que l'anterior govern de L'Entesa i el PSC havien previst que es construís a la zona de Can Barrau. Així, a més de l'anterior proposta –que l'actual govern considera massa allunyada del centre de la població– es podran escollir entre uns terrenys coneguts com el Forn d'en Guardià, situat a la part inferior de Can Barrau o a la zona de Can Serra de Lladó. Aquests dos últims emplaçaments són terrenys privats, però segons va explicar el regidor d'Urbanisme, Xavier Collet (Tots per Argentona), ja hi ha hagut converses amb els propietaris, que en un principi hi estarien d'acord. L'altra possibilitat és a la zona del Turó de Sant Sebastià. La nova escola se situaria on ara hi ha una zona boscosa. Collet va assenyalar ahir que totes les propostes tenen els seus pros i contres. «L'anterior equip de govern va dir que no hi havia més alternatives», va assegurar Collet. El regidor va explicar que un tècnic del Departament d'Educació va visitar dilluns passat els quatre emplaçaments que ara es proposen. «Es farà un estudi tècnic i s'informarà de tots els pros i contres. No n'hi ha cap que sigui impossible», va dir el regidor.

De moment, s'ha programat per a finals de setembre –es parla del 23 de setembre, però es podria endarrerir una setmana més– una sortida per visitar els quatre espais i una xerrada informativa al centre parroquial. La consulta popular es farà en unes urnes que s'instal·laran al centre parroquial, hi podran anar a votar els majors de 16 anys i l'escrutini es farà allà mateix. El regidor d'Urbanisme assegura que les quatre propostes que s'han presentat es poden «tirar endavant».Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.