| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | divendres, 3 de desembre de 2021


dimarts, 4 de setembre de 2007
>

Maresme. La carretera de la Mútua de Cabrils continua tancada per una esllavissadaA.G.. Cabrils

La carretera que arriba fins a la Mútua de Cabrils continua tancada. Una pedra de grans dimensions es va desprendre i va caure a la carretera de la mútua. Des de l'11 d'agost està tallada tant per al trànsit de vehicles com de persones, perquè hi ha perill de més esllavissades. Els responsables de Mutual Midat Cyclops van comunicar aquest fet a l'Ajuntament de Cabrils mitjançant dues instàncies, amb un estudi d'avaluació de riscos de despreniments rocosos on es va efectuar una neteja del sotabosc; en les instàncies, van demanar al consistori una immediata actuació.

Aquesta carretera és molt utilitzada pels ciclistes, sobretot els caps de setmana. Un cop l'Ajuntament va haver comprovat al registre de la propietat de Mataró que la carretera on van succeir els fets pertany a la Tresoreria General de la Seguretat Social, es va remetre als representants de Mutual un ofici d'alcaldia en què s'insta la presa de les mesures necessàries per evitar riscos o possibles danys a les persones que utilitzin la carretera. La primera mesura que van prendre els representants de Mutual Midat Cyclops va ser tancar al trànsit i al pas de persones la carretera de la seva propietat, per la possibilitat de més esllavissades.

L'Ajuntament de Cabrils també s'ha posat en contacte amb responsables del parc de la Serralada Litoral perquè supervisin les obres que faci el propietari.Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.