| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | dimarts, 7 de desembre de 2021


dimecres, 29 d'agost de 2007
>

Convoquen la primera mobilització popular contra el dipòsit de gas d'AlcanarCINTA BONET. Alcanar

La Plataforma en Defensa de les Terres del Sénia ha convocat una marxa a peu per aquest proper diumenge per mostrar la seva oposició al dipòsit i la planta de tractament de gas que està previst construir a Vinaròs, però a només un quilòmetre i mig del nucli urbà d'Alcanar. La marxa convocada per diumenge a les deu del matí recorrerà el tram que separa el centre cívic d'Alcanar i la finca on està previst que es construeixi la planta de tractament de gas. El portaveu de la Plataforma en Defensa de les Terres del Sénia, Lluc Ulldemolins, va explicar ahir que han decidit convocar aquesta marxa davant el massiu suport ciutadà que han rebut ja que en només un cap de setmana van aconseguir recollir més de 7.000 signatures en contra del projecte Castor. «No teníem previst fer una mobilització tan aviat però amb la resposta ciutadana que hem rebut l'havíem de fer», va dir Ulldemolins.

El diputat al Congrés i portaveu d'ERC a la comissió d'Indústria, Jordi Ramon, va explicar ahir que esperaran la compareixença que el ministre d'Indústria, Joan Clos, ha sol·licitat a petició pròpia per informar sobre el projecte Castor i decidir quines iniciatives emprendre. Amb tot, Ramon va anunciar que exigiran la paralització del projecte per tal que tothom pugui fer al·legacions amb temps ja que tant l'Ajuntament d'Alcanar com ERC han hagut de córrer per presentar al·legacions dins el termini.Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.