| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | dilluns, 6 de desembre de 2021


diumenge, 26 d'agost de 2007
>

La Plataforma en Defensa de les Terres del Sénia ha recollit 1.000 firmes en contra del dipòsit de gas

Les signatures es presentaran amb les al·legacions de l'Ajuntament d'Alcanar

JAVI BUERA. Alcanar
La Plataforma en Defensa de les Terres del Sénia va celebrar divendres a la nit una assemblea al Centre Cívic d'Alcanar, en què van assistir més de 600 persones. En l'assemblea es va explicar als assistents que el moviment ciutadà ja ha recollit unes 1.000 firmes en contra de la instal·lació del gasoducte i la planta de tractament de gas a les costes d'Alcanar. A més a més, la plataforma va repartir butlletes per tal que, qui ho desitgi, es pugui adherir al col·lectiu ciutadà.

Més de 600 persones van assistir a l'assemblea de la Plataforma en Defensa de les Terres del Sénia, que es va celebrar divendres a la nit. Ahir al matí, el col·lectiu ciutadà havia recollit ja prop de 1.000 signatures en contra de la instal·lació del gasoducte i la planta de tractament de gas.

Un dels portaveus del col·lectiu, Lluc Ulldemolins, va explicar que hi havia poc temps per presentar al·legacions, que han de ser presentades demà, de manera que la plataforma va arribar a un acord amb l'Ajuntament per adjuntar totes les firmes recollides a les al·legacions del consistori. Ulldemolins va dir ahir que, de moment, les firmes són majoritàriament d'Alcanar ja que a altres pobles del voltant «encara no tenen prou informació».

De fet, el portaveu va afirmar ahir que, tot i que el moviment s'ha creat a Alcanar, la plataforma s'ha ofert a anar a diferents pobles de les terres del Sénia per informar els veïns del projecte que es preveu que es farà a un quilòmetre de la costa d'Alcanar.

L'assemblea es va celebrar aquest cop al centre cívic d'Alcanar i hi van entrar persones que la setmana passada es van quedar fora. Ulldemolins va explicar que mobilitzar 600 persones en una setmana a Alcanar «és un èxit». Divendres a la nit, membres del moviment ciutadà van repartir butlletes per tal que la gent s'adhereixi a la plataforma i van afirmar que en deixarien més a les botigues del poble. Les adhesions es poden entregar als Serveis Agraris d'Alcanar. NOTÍCIES RELACIONADES

>Futures mobilitzacions

>Recullen a Alcanar mil signatures contra el dipòsit de gas

Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.