| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | dimecres, 13 de novembre de 2019


dissabte, 18 d'agost de 2007
>

Recollida selectiva a BlanesJUAN MANUEL MORER. BLANES (SELVA)..
Sóc un ciutadà de Blanes i vull mostrar el meu malestar pel que està fent aquest nou ajuntament amb el tema de la recollida selectiva. Fa cinc anys que treballo en un càmping de la localitat, i des que van obligar a tenir contenidors per seleccionar la brossa, hem estat intentant acostumar els clients a utilitzar-los. Quan estaven plens, trucàvem a l'Ajuntament, i els venien a buidar quan tocava. Ara que s'estava aconseguint que la gent els utilitzés, l'Ajuntament no ve a buidar-los. Que si no tenim camions, que si no entrem als càmpings, que si contracteu una empresa privada. Total, que fa un mes i mig que estan plens i ningú els ve a buidar. Imaginin-se la imatge d'un càmping amb tota aquesta brossa a la vista de tothom. Total, tot va als mateixos contenidors de brossa de sempre. A mi, que m'encarrego d'aquestes coses, em suposa un conflicte moral. Si veiessin la quantitat de brossa que generen unes 800 persones més o menys, quedarien espantats. Són moltíssims quilos cada dia.

Doncs bé, ara tot això va a la brossa de rebuig. El pitjor del cas és que jo trucava cada dia, i em deien que en prenien nota i que ja passarien. Fins que el meu cap hi va trucar directament, i li ho van explicar. Això, sumat al tema de la brossa orgànica i la recollida del paper porta a porta, que ja no la fan, sense avisar ningú i sense tornar a posar els contenidors de paper i de brossa de sempre, fa que la meva indignació creixi dia a dia.

A part, l'Ajuntament està obligat a reciclar una part important de la brossa que genera; i si no, multa, que no pagarà l'alcalde amb els 11.000 euros amb què s'ha apujat el sou de cop i volta. És clar que no hi ha diners per recollir la brossa com cal!


Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.