| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | dijous, 23 de setembre de 2021


dissabte, 11 d'agost de 2007
>

16 cançons participaran dimecres en el Concurs de Cançó de SalitjaANNA GASET. Salitja

Setze grups i cantautors actuaran dimecres vinent en el 29è Concurs de Cançó de Salitja, a la plaça major del poble (19 h). El concurs, amb entrada gratuïta, va néixer per brindar la possibilitat de donar a conèixer la seva música a músics i cantants de qualsevol estil. Al llarg de les 28 edicions anteriors han passat per l'escenari cantautors, intèrprets de folk, grups de rock de tota mena, corals i bandes de música tradicional. Aquest any hi participen grups d'arreu de Catalunya: Aliança Rebel, de Barcelona; The Gruixut's, de la Bisbal i Palafrugell –presenten la cançó Punt Diari, amb aquesta tornada: «Punt Diari, Punt Diari/ Cultura i espectacles, jo vull entrar-hi»–; Vitruvi, de la Ribera d'Ebre; Jorcx, de Barcelona; Daniel Sáez, de Masquefa; Amnea, de Tarragona; Anita Miltoff Jr., de Barcelona; Bikimel, de Sabadell; Delên, de Ciutadella; Martí Soriano, de Barcelona; Brigitt, de Viladecans; Nivaira, de Caldes de Malavella; Festuks, d'Igualada; Filippo Landini, de Canet de Mar; Doctor Ricefield, d'Amposta, i Teràpia de Shock, d'Olot. S'entregaran quatre premis, el primer dels quals està dotat amb 700 euros; el segon, amb 350 euros i el tercer, amb 175 euros, als quals s'afegeix el premi popular, decidit pel públic, que inclou 150 euros de material de la botiga Musical Eiximenis de Girona. En acabar les actuacions i l'entrega de premis, hi haurà el tradicional repartiment de borregos i moscatell.

Avui, també dintre de la programació de la festa major, es farà el dissetè Pinxorockibirra, amb les actuacions de C.R.I.T, Trash-kat i The Guiness Boys. En cas de pluja, els actes es faran al polivalent de Sant Dalmai.

Aliança Rebel
SocAng
The Gruixut's
Punt Diari
Vitrubi
El llarg viatge
Jorcx
Camí de la lluna
Daniel Sáez
Fill del magraner
Amnea
Rei de copes
Anita Miltoff Jr.
Sofia
Bikimel
Nina de mimbre
Delên
5 minuts
Martí Soriano
Any nou
Brigitt
La matinada
Nivaira
Sense tu
Festuks
Massa tard
Filippo Landini
Salt mortal
Doctor Ricefield
Xiqueta ja voràs
Teràpia de Shock
Sense tu


Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.