| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | dissabte, 21 de setembre de 2019


dimecres, 8 d'agost de 2007
>

La recollida selectiva a BlanesJOAN PUIG, PORTAVEU DEL GRUP MUNICIPAL D'ESQUERRA-BLANES (SELVA)..
Llegeixo una carta publicada en diferents mitjans de comunicació d'una ciutadana indignada per la situació en què es troba la tan anunciada recollida selectiva, i té tota la raó.

Per això en el darrer plenari i com que vaig ser també testimoni de la falsa recollida, vaig preguntar què passava; si era veritat la llegenda urbana que durant la campanya electoral, el govern (PSC-EUiA) havia decidit suspendre la recollida per por de les reaccions d'indignació.

I la contesta de l'actual govern va ser afirmativa, i en cap moment els anteriors responsables, ara a l'oposició, ho van desmentir. Ho trobo insòlit. Que Marigó (PSC) i Salmerón (EUiA) responsables d'una decisió indigna de la política, callin i amaguin el cap sota l'ala i no passi res, que no assumeixin la seva responsabilitat i encara vulguin donar lliçons; ho considero fora de lloc.

En el plenari, vaig demanar a l'alcalde Trias que informés de la nova situació i com es pensa afrontar l'obligada recollida selectiva després de la nefasta gestió dels anteriors responsables.

La proposta que fem consisteix a tenir la nova plica com més aviat millor, a afrontar la recollida selectiva d'una manera seriosa sense mirar a la galeria i a donar més informació a la població de la nova situació. Com a regidor municipal, demano disculpes a l'autora de la carta. Té tota la raó, no sempre els polítics fem les coses ben fetes. El ciutadà té dret a estar informat, els responsables de la burla s'haurien de disculpar per una actuació purament electoral.


Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.