| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | diumenge, 9 de maig de 2021


divendres, 3 d'agost de 2007
>

La carpeta personal de l'Estatut




El president de la Generalitat, José Montilla, i el seu homòleg espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, van dinar ahir durant més de dues hores a la Casa dels Canonges. Va ser un àpat distès i animat en què es va tractar, principalment, del desenvolupament de l'Estatut. En una roda de premsa anterior, el president Zapatero va assegurar que portava una carpeta dedicada exclusivament al desenvolupament de l'Estatut. Ben endreçat, el president espanyol va discutir amb Montilla l'aplicació del calendari de «molts temes», però principalment sobre el traspàs de Rodalies de Renfe i de l'aeroport del Prat, segons fonts properes a la reunió.

Montilla va collar Zapatero en exigir-li un compliment clar de la disposició addicional tercera de l'Estatut pel que fa a les inversions que calen a Catalunya. El president del govern espanyol va respondre que es comprometia personalment que els propers pressupostos estatals prevegin el total que pertoca. A més, hi ha l'acord perquè a partir de setembre hi hagi contactes constants entre els dos dirigents.



 NOTÍCIES RELACIONADES

>Aeroport del Prat. Zapatero controlarà les infraestructures a Catalunya per mirar d'evitar més desgavell

Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.