| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | dilluns, 17 de febrer de 2020


divendres, 27 de juliol de 2007
>

Joan Baez canta «El rossinyol» a Cap Roig en un concert serè

Es va mostrar pletòrica de veu

EL PUNT. Calella de Palafrugell
La cantautora nord-americana Joan Baez, de 66 anys, va oferir ahir a la nit en el Festival Jardins de Cap Roig la seva única actuació d'aquesta gira a l'Estat espanyol. Pletòrica de veu i molt tranquil·la i serena, Baez va interpretar durant una hora i mitja diversos temes de Dylan, l'Imagine de Lennon i El rossinyol en català.


+ Joan Baez, ahir a Cap Roig. Foto: PERE DURAN
Les 2.000 cadires del renovat auditori del jardí botànic de la Fundació Caixa Girona es van omplir completament de seguidors –entre els quals hi havia els consellers Joan Manuel Tresserras i Joaquim Nadal– que van rebre els clàssics de Joan Baez com el més preciós dels presents. Acompanyada només per tres músics impecables (el guitarrista Erik Della Penna, el baixista Michael Duclos i el bateria Dean Sharenow), i tocant gairebé durant tot el concert una guitarra acústica que, de tant en tant, afinava amb parsimònia, Joan Baez va iniciar la seva actuació amb Farewell, Angelina, una composició de Dylan, al qual va recórrer en diversos moments de la nit: una vetllada que va començar a un quart d'onze i que va acabar a tres quarts de dotze, després d'un triple bis format per Imagine, Donna Donna i Here's to you, la famosa Balada de Sacco i Vanzetti. Un gran moment va ser la seva interpretació d'El rossinyol, que va gravar per al seu disc Gracias a la vida (1974), i que habitualment no toca en directe.

 NOTÍCIES RELACIONADES

>Joan Baez canta «El rossinyol» a Cap Roig.

Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.