| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | dilluns, 6 de desembre de 2021


dimarts, 24 de juliol de 2007
>

El pas pels carrers Sant Josep i el Carme de Girona ja està prohibitD.B.. Girona

+ Els obrers treballant ahir amb el carrer del Carme totalment tallat al trànsit. Foto: MAR VICENTE

Les restriccions anunciades la setmana passada al carrer del Carme de Girona van entrar en vigor ahir i ja no es pot passar-hi des de la Font del Rei fins al cementiri. Aquesta decisió s'ha pres perquè els treballs de remodelació puguin avançar més ràpidament. La posada en marxa d'aquesta mesura no va comportar tants problemes de trànsit com en principi es podia preveure. El fet que les obres s'executin a l'estiu, en un moment en què la intensitat de circulació disminueix, va contribuir-hi. A la prolongació d'Emili Grahit, per on es desvia el trànsit, va anar una mica més carregada, sobretot en hores punta, però no hi va haver problemes destacables. La normalitat es recuperarà el 27 d'agost.

També ha quedat definitivament tallat al trànsit el carrer Sant Josep, en ple Barri Vell, a causa de les obres de construcció de l'aparcament subterrani de la plaça del Pallol. Es preveu, en aquest cas, una durada d'un any. Els veïns s'han de desviar per Portal Nou.

On també ahir hi havia canvis va ser a l'accés des de Vilablareix perquè s'ha perdut un carril a causa d'unes obres.Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.